Vloer egaliseren

Er zijn verschillende redenen waarom uw vloer egaliseren een goed idee kan zijn, bijvoorbeeld als u een andere vloerbedekking wilt. Een goede ondervloer is immers de basis van uw tapijt, PVC of parket. Maar u kunt ook uw vloer egaliseren omdat u een mooie vloer wilt in uw winkel of bedrijfshal. Pul Vloerbewerking verzorgt het allemaal voor u. Wilt u ook een waterafstotende coating, dan zorgen wij voor een vloer van topkwaliteit!

Professionele medewerkers en machines

Vloeren egaliseren we met onze professionele machines en eventueel kunnen we met egaline zorgen voor een perfecte toplaag. Wat voor uw situatie het beste is, overleggen we graag met u. Een ruwe vloer egaliseren is voor ons dagelijks werk. Al tienduizenden vierkante meters vloer hebben we in de afgelopen jaren ge√ęgaliseerd. Daarom kunnen we u vooraf precies vertellen wat de kosten zijn en wat de planning is.

Zo egaliseren wij uw vloer:

- Snel en goed: nadat de vloerbedekking verwijderd is, egaliseren we de vloer direct;

- Met onze moderne machines schuren we oneffenheden uit de vloer, zodat de egalisatievloer niet onnodig dik wordt;

- Voor het egaliseren kunnen we uw betonvloer terugschuren en zo zorgen voor een naadloze aansluiting van de nieuwe vloer op bestaande vloeren;

- Met behulp van egalinepompen egaliseren wij grotere oppervlaktes, zodat u altijd kunt vertrouwen op een constante kwaliteit.

Vloer egaliseren: kosten

Uiteraard zijn de kosten van een vloer egaliseren afhankelijk van uw wensen, type vloer, benodigde laagdikte en het aantal vierkante meters dat ge√ęgaliseerd moet worden. Wij geven u graag een scherpe offerte en advies op maat voor uw specifieke situatie.

Wilt u meer weten over het egaliseren van uw vloer? Neem dan gerust contact met ons op.