Betonvloer egaliseren

Er zijn verschillende redenen waarom uw betonvloer egaliseren een goed idee kan zijn. Bijvoorbeeld als u een andere vloerbedekking wilt. Een goede ondervloer is immers de basis van uw tapijt, PVC of parket. Maar u kunt ook uw betonvloer egaliseren omdat u een mooie vloer wilt in uw winkel of bedrijfshal eventueel voorzien van een waterafstotende coating. Pul Vloerbewerking verzorgt het allemaal voor u.

Professionele medewerkers en machines

Betonvloeren egaliseren we met onze professionele machines en eventueel kunnen we met egaline zorgen voor een perfecte toplaag. Wat voor uw situatie het beste is, overleggen we graag met u. Een ruwe betonvloer egaliseren is voor ons dagelijks werk. Al tienduizenden vierkante meters vloer hebben we in de afgelopen jaren ge√ęgaliseerd. Daarom kunnen we u vooraf precies vertellen wat de kosten zijn en wat de planning is.

Zo egaliseren wij uw betonvloer:

- Snel en goed: nadat de vloerbedekking en de lijmresten verwijderd zijn egaliseren we de vloer direct;

- Met onze moderne machines schuren we oneffenheden uit de vloer, zodat de egalisatievloer niet onnodig dik wordt;

- Voor het egaliseren kunnen we uw betonvloer terugschuren en zo zorgen voor een naadloze aansluiting van de nieuwe vloer op bestaande vloeren;

- Met behulp van egalinepompen egaliseren wij grotere oppervlaktes, zodat u altijd kunt vertrouwen op een constante kwaliteit.

Betonvloer egaliseren: kosten

Uiteraard zijn de kosten van een betonvloer egaliseren afhankelijk van uw wensen, type vloer, benodigde laagdikte en het aantal vierkante meters dat ge√ęgaliseerd moet worden. Wij geven u graag een scherpe offerte en advies op maat voor uw specifieke situatie.

Wilt u meer weten over het egaliseren van uw betonvloer? Neem dan gerust contact met ons op.