Pul Vloerbewerking, levert een totaalpakket

Pul Vloerbewerking heeft de mogelijkheid om voor zowel particulieren als bedrijven een totaalpakket van vloerbewerking te voorzien. Het totaalpakket kunnen we grofweg onderscheiden in onderstaande diensten:

Verwijderen van vloerbedekkingen

Vloerbedekking verwijderen is vaak een zware en tijdrovende klus. Door het verwijderen met professionele machines te doen, doen wij dit niet alleen netter maar ook veel sneller en dat tegen scherpe prijzen.

Door onze flexibele wijze van werken en onze innovatieve machines zijn we in staat om projecten van klein tot groot vakkundig aan te pakken. Of het nu gaat om 10 vierkante meter of 50.000 vierkante meter, het is ons dagelijks werk!

Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van alle soorten vloerbedekkingen zoals:
Tapijt, parket, PVC, sportvloeren, egaline, houten vloeren, kurk, linoleum etc. Ook lijmresten kunnen door ons eenvoudig verwijderd worden.

Bewerken van vloeren

Is uw vloer niet vlak of sluit deze niet goed aan dan kunnen wij met onze diamant schuurmachines oneffenheden eruit schuren. Door gebruik te maken van geavanceerdere meettechnieken kunnen we eenvoudig de oneffenheden van uw vloer in kaart brengen om ze vervolgens te verwijderen.

Egaliseren van vloeren

Wanneer u een andere vloerbedekking wilt, of dat nu tapijt, PVC of parket is, begint u met een goede ondervloer. Pul Vloerbewerking kan dat voor u verzorgen door uw vloer te egaliseren, zodat de hechting van de nieuwe vloerbedekking optimaal is. Ook kunnen we de vloer egaliseren als eindafwerking in bedrijfshallen en winkels. Eventueel voorzien we de vloer dan van een waterafstotende coating, zodat u verzekerd bent van topkwaliteit!

Schuren van vloeren

Pul Vloerbewerking is uw expert in het bewerken van betonvloeren. Een oude vloer die ruw, vies of verregend is, kunnen we helemaal glad schuren en als nieuw maken. Ook coatings, lijmresten en andere onregelmatigheden kunnen we verwijderen met onze professionele machines. Zeg het maar: Wij maken uw oude betonvloer weer als nieuw!

Wilt u meer uit uw betonvloer halen?

Een betonvloer polijsten is een ideale vloerbewerking die beton sterk en duurzaam maakt. Het is een eenvoudige, maar geniale methode. Door de betonnen vloer te schuren en te polijsten verwijderen we de toplaag van het beton en zorgen we ervoor dat het sterkere, onderliggende beton aan de oppervlakte komt. Of het nu om showrooms, magazijnen, laboratoria of winkels gaat: Pul Vloerbewerking kan elke betonvloer polijsten zodat u er het beste uithaalt!

Offerte op maat

Omdat elke vloer en elke situatie verschillend is maken wij altijd een offerte op maat, uiteraard geheel vrijblijvend. Wij vinden het daarbij belangrijk om te weten wat uw wensen zijn.

Vragen

Heeft u vragen? of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!