Vloer egaliseren

Wanneer u een andere vloer wilt, of dat nu tapijt, PVC of parket is, begint u met een goede ondervloer. Pul Vloerbewerking kan dat voor u verzorgen door de vloer te egaliseren, zodat de basis van de nieuwe vloerbedekking optimaal is.

Uw vloer op maat geëgaliseerd

Naast het verwijderen en bewerken van vloeren heeft Pul Vloerbewerking veel ervaring met het egaliseren van vloeren. Wij hebben de mogelijkheid om uw betonnen of houten vloer legklaar op te leveren. Wij kunnen de vloer zowel machinaal, door middel van schuren, als met egaline egaliseren. Wat voor uw situatie het beste is, overleggen we graag met u.

Profiteer van onze jarenlange ervaring

Wilt u uw garagevloer egaliseren of een ruwe betonvloer egaliseren, dan zetten wij onze jarenlange ervaring met plezier voor u in. Wij hebben al duizenden vierkante meters vloer geëgaliseerd, dus u kunt vertrouwen op onze ervaren experts. Vooraf krijgt u duidelijk inzicht in de kosten en de planning, precies zoals u het graag wilt.

De voordelen van uw vloer egaliseren:

  • Korte doorlooptijd: direct na het verwijderen wordt de vloer geëgaliseerd;
  • Pul Vloerbewerking heeft moderne machines om oneffenheden uit de vloer te schuren, hierdoor voorkomen we dat de egalisatievloer onnodig dik wordt;
  • Indien gewenst is het mogelijk om, voor het egaliseren, de vloer terug te schuren zodat de nieuwe vloer naadloos kan aansluiten op bestaande vloeren;
  • Grotere oppervlaktes doen we met behulp van egalinepompen. Hierdoor garanderen we een constante kwaliteit.


Voor steeds meer opdrachtgevers leveren we de vloer legklaar op door deze vakkundig te egaliseren. Binnenkort ook voor u? Wij geven graag advies op maat voor uw specifieke situatie.

 

Wilt u meer weten over het egaliseren van uw vloer? Neem dan gerust contact met ons op.