Polijsten van betonvloer

Als uw bedrijf of woonhuis een betonvloer heeft en u wilt hier het beste uithalen, dan staat Pul Vloerbewerking voor u klaar. Wij polijsten de betonvloer totdat deze een prachtige glans (mat of hoogglans) heeft gekregen. Bovendien wordt de vloer sterker en duurzamer!

Haal het beste uit de vloer

Een betonvloer polijsten is een ideale vloerbewerking die beton sterk en duurzaam maakt. Het is een eenvoudige, maar geniale methode. Door de betonnen vloer te schuren en polijsten verwijderen we de toplaag van het beton en zorgen we ervoor dat het sterkere, onderliggende beton aan de oppervlakte komt. Daarvoor gebruiken we wel 5 tot 7 verschillende soorten schuurschijven met diamant van grof naar fijne structuur. Of het nu om showrooms, magazijnen, laboratoria of winkels gaat: Pul Vloerbewerking kan elke betonvloer polijsten zodat u er het beste uithaalt!

De voordelen van een betonvloer polijsten:

• De methode is kosteneffectief en functioneel;
• U heeft geen last van stof;
• Het ziet er mooi uit én is milieuvriendelijk;
• Polijsten zorgt voor een antikras- en antislipfunctie, ook als vloer nat is;
• De gepolijste vloer heeft een zeer hoge brandveiligheid;
• Eenvoudig te reinigen en een eindeloze levensduur;
• Ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatie;
• 60% lagere kosten op algehele levensduur dan traditionele vloeroplossingen;
• U profiteert van een geluidsarme vloer door een lager trilniveau.

Kies de kosteneffectieve oplossing

In vergelijking met traditionele methoden voor betonnen vloeren bieden wij u met het polijsten van uw betonvloer meer waar voor uw geld. Het veredelde constructiebeton krijgt een onbeperkte levensduur. En dat terwijl u hetzelfde of zelfs minder betaalt dan voor traditionele vloeroplossingen. Tel daarbij de lage onderhoudskosten en de langere levensduur op en u begrijpt waarom het op de langere termijn een rendabel alternatief is. Als een ruwe betonvloer wordt geschuurd en tot slot gepolijst, is de vloer kant en klaar voor gebruik. Door het hoogwaardig polijsten is de vloer gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm. Bovendien maakt u geen verwijderings- en egaliseringskosten als u later kiest voor vloerbedekking.

Kies voor de beste investering als het om uw vloer gaat: wij zorgen ervoor dat uw betonvloer een onbeperkte levensduur krijgt terwijl de kosten hiervan lager zijn dan bij traditionele vloeroplossingen. U profiteert bovendien van lagere onderhoudskosten!

Voor nieuwe en bestaande vloeren

Na oplevering kunnen we uw nieuwe vloer in vele kleuren compleet verzorgen, maar ook een bestaande vloer kunnen we bewerken naar uw wens. Het enige dat u hoeft te doen is de gewenste glansgraad aangeven. Daarna maken wij er de matte of glanzende vloer van die u wilt. Dat doen we al jaren voor showrooms, magazijnen, laboratoria en winkels. Bij Pul Vloerbewerking zit u dus goed voor het bewerken van betonvloeren!

Wilt u meer weten over het polijsten van uw betonvloer? Neem dan gerust contact met ons op.