Vloerbedekking verwijderen

Vloerbedekking verwijderen is vaak een zware en tijdrovende klus als u het zelf doet. Dus waarom schakelt u niet gewoon de ervaren experts van Pul Vloerbewerking in? Door met professionele machines te werken, verwijderen wij de vloerbedekking niet alleen netter, maar ook veel sneller. En dat tegen scherpe prijzen! Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van alle soorten vloerbedekking, zoals onderstaande:

Onze specialismen

Met onze professionele machines kunnen we heel snel en beheerst elke vloerbedekking aanpakken. Parket verwijderen we vooral voor particulieren, waarbij we ervoor kunnen zorgen dat alles binnen een dag is geregeld inclusief het egaliseren van de ondervloer. Tapijt, marmoleum en andere vloerbedekkingen is een specialisme dat we vooral aanbieden voor bedrijven, wij hebben de mogelijkheid hele kantoorpanden, flatgebouwen etc. in korte tijd te kunnen ontdoen van de vloerbedekking.

Totale ontzorging

Het verwijderen van vloerbedekking betekent bij ons meer dan alleen een toplaag verwijderen. Ook lijmresten verwijderen, stofarm opleveren en het opruimen en afvoeren van de vloerbedekking kunnen wij voor u verzorgen. Dat is de totale ontzorging waar Pul Vloerbewerking om bekend staat. Ervaar het zelf!

Offerte op maat

Omdat elke vloer en elke situatie verschillend is, maken wij altijd een offerte op maat. Op basis van uw wensen geven wij u een vrijblijvend advies inclusief kosteninschatting. Wilt u meer weten over het verwijderen van uw vloerbedekking? Neem dan gerust contact met ons op.