Houten vloer egaliseren

Er zijn verschillende redenen waarom uw houten vloer egaliseren een goed idee kan zijn. Bijvoorbeeld als uw houten vloer niet vlak is. Een goede ondervloer is immers de basis van uw tapijt, PVC of parket. Pul Vloerbewerking verzorgt het allemaal voor u.

Professionele medewerkers en machines

Houten vloeren egaliseren we met een speciaal daarvoor bestemde egaline waardoor we zorgen voor een perfecte toplaag. Wat voor uw situatie het beste is, overleggen we graag met u. Vloeren egaliseren is voor ons dagelijks werk. Daarom kunnen we u vooraf precies vertellen wat de kosten zijn en wat de planning is.

Zo egaliseren wij uw houten vloer:

- Snel en goed: nadat de vloerbedekking en de lijmresten verwijderd zijn egaliseren we de vloer direct;

- Met onze moderne machines schuren we oneffenheden uit de vloer, zodat de egalisatievloer niet onnodig dik wordt;

- Voor het egaliseren kunnen we uw houten vloer terugschuren en zo zorgen voor een naadloze aansluiting van de nieuwe vloer op bestaande vloeren;

- Met behulp van egalinepompen egaliseren wij grotere oppervlaktes, zodat u altijd kunt vertrouwen op een constante kwaliteit.

Houten vloer egaliseren: kosten

Uiteraard zijn de kosten van een houten vloer egaliseren afhankelijk van uw wensen, type vloer, benodigde laagdikte en het aantal vierkante meters dat ge√ęgaliseerd moet worden. Wij geven u graag een scherpe offerte en advies op maat voor uw specifieke situatie.

Wilt u meer weten over het egaliseren van uw houten vloer? Neem dan gerust contact met ons op, ook voor timmerwerken aan uw houten vloer bent u bij ons op het goede adres.