Houten vloer verwijderen

U wilt uw houten vloer verwijderen, het liefst snel en schoon. Dan zit u goed bij Pul Vloerbewerking. Wij kunnen iedere soort houten vloer verwijderen op een beheerste manier met onze professionele machines. Bovendien laten we alles keurig netjes achter, want zelfs de lijmresten kunnen wij voor u verwijderen. Dat is toch precies zoals u het wilt hebben?

Zo kunnen wij snel uw houten vloer verwijderen

Uw oude houten vloer verwijderen is met handmachines eigenlijk niet te doen, zeker niet als u uw cement dekvloer wilt behouden. Onze kracht is dat we alle houten vloeren er op een beheerste manier uitkrijgen. De juiste techniek is hierbij het geheim en onze ervaren experts beheersen die techniek als geen ander. Afhankelijk van de grootte van uw houten vloer kunnen we in een paar uur de gelijmde houten vloer verwijderen. En doordat we zelfs de overgebleven lijmresten verwijderen, kunt u er daarna meteen mee aan de slag. Want zelfs het afvoeren van de houten vloerdelen kunnen wij voor u verzorgen. 

Binnen een dag uw houten vloer eruit

Zodra we voor u als particulier aan de slag gaan met het verwijderen van uw houten vloer, garanderen we dat het werk binnen een dag gebeurd is. Dat zorgt ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent en hier rekening mee kunt houden in uw planning. Wilt u uw vloer ook geëgaliseerd hebben dan kunnen we dat voor u dezelfde dag verzorgen.

Wilt u meer weten over het verwijderen van uw houten vloer? Neem dan gerust contact met ons op.