Parketvloer verwijderen

U wilt uw parketvloer verwijderen, het liefst snel en schoon. Dan zit u goed bij Pul Vloerbewerking. Wij kunnen iedere soort parketvloer verwijderen op een beheerste manier met onze professionele machines. Bovendien laten we alles keurig netjes achter, want zelfs de lijmresten kunnen wij voor u verwijderen. Dat is toch precies zoals u het wilt hebben?

Zo kunnen wij snel uw houten vloer verwijderen

Uw oude parketvloer verwijderen is met handmachines eigenlijk niet te doen, zeker niet als u uw cement dekvloer wilt behouden. Onze kracht is dat we alle parketvloeren er op een beheerste manier uitkrijgen. De juiste techniek is hierbij het geheim en onze ervaren experts beheersen die techniek als geen ander. Afhankelijk van de grootte van uw parketvloer kunnen we in een paar uur het gelijmd parket verwijderen. En doordat we zelfs de overgebleven lijmresten kunnen verwijderen, kunt u er daarna meteen mee aan de slag. Want zelfs het afvoeren van de parketvloerdelen en het regelen van containers kunnen wij verzorgen. 

Binnen een dag uw parketvloer eruit

Zodra we voor u als particulier aan de slag gaan met het verwijderen van uw parketvloer, garanderen we dat het werk binnen een dag gebeurd is. Dat zorgt ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent en hier rekening mee kunt houden in uw planning. Wilt u uw vloer ook geëgaliseerd hebben dan kunnen we dat voor u dezelfde dag verzorgen.

 

Wilt u meer weten over het verwijderen van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op.