Plavuizen verwijderen

U wilt uw plavuizen vloer verwijderen, het liefst snel en schoon. Dan zit u goed bij Pul Vloerbewerking. Wij kunnen uw gelijmde plavuizen verwijderen op een beheerste manier met onze professionele machines. Bovendien laten we alles keurig netjes achter, want zelfs de lijmresten kunnen we voor u verwijderen. Dat is toch precies zoals u het wilt hebben?

Zo kunnen wij snel uw plavuizen verwijderen

Uw oude plavuizen vloer verwijderen is met handmachines eigenlijk niet te doen, zeker niet als u uw cement dekvloer wilt behouden. Onze kracht is dat wij met onze machines de plavuizen er op een beheerste manier uitkrijgen. De juiste techniek is hierbij het geheim en onze ervaren experts beheersen die techniek als geen ander. Afhankelijk van de grootte van uw tegelvloer kunnen we in een paar uur een gelijmde tegelvloer verwijderen. En doordat we zelfs de overgebleven lijmresten kunnen verwijderen, kunt u er daarna meteen mee aan de slag. Want zelfs het afvoeren van de plavuizen en het regelen van containers kunnen wij hiervoor verzorgen.

Binnen een dag uw plavuizen vloer eruit

Zodra we voor u als particulier aan de slag gaan met het verwijderen van uw plavuizen vloer, garanderen we dat het werk binnen een dag gebeurd is. Dat zorgt ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent en hier rekening mee kunt houden in uw planning. Wilt u uw vloer ook nog ge√ęgaliseerd hebben dan kan dat ook op dezelfde dag!

Wilt u meer weten over het verwijderen van uw tegel vloer? Neem dan gerust contact met ons op.