Plavuizen vloer egaliseren

Er zijn verschillende redenen waarom uw plavuizen vloer egaliseren een goed idee kan zijn. Bijvoorbeeld als u kosten wilt besparen door uw oude plavuizen vloer te laten liggen. Een goede ondervloer is immers de basis van uw tapijt, PVC of parket. Maar u kunt ook uw vloer egaliseren omdat u een mooie vloer wilt in uw winkel of bedrijfshal eventueel voorzien van een waterafstotende coating. Pul Vloerbewerking verzorgt het allemaal voor u.

Professionele medewerkers en machines

Tegelvloeren egaliseren we met onze professionele machines en eventueel kunnen we met egaline zorgen voor een perfecte toplaag. Wat voor uw situatie het beste is, overleggen we graag met u. Een tegelvloer egaliseren is voor ons dagelijks werk. Wij weten als geen ander dat het opruwen van de bestaande tegelvloer essentieel is voor een goede hechting, Pul Vloerbewerking heeft hier de juiste machines voor. Al duizenden vierkante meters vloer hebben we in de afgelopen jaren ge√ęgaliseerd. Daarom kunnen we u vooraf precies vertellen wat de kosten zijn en wat de planning is.

Zo egaliseren wij uw vloer:

- Snel en goed: nadat de tegelvloer opgeruwd is en voorzien van de juiste primer egaliseren we de vloer direct;

- Met behulp van egalinepompen egaliseren wij grotere oppervlaktes, zodat u altijd kunt vertrouwen op een constante kwaliteit.

Tegelvloer egaliseren: kosten

Uiteraard zijn de kosten van een tegelvloer egaliseren afhankelijk van uw wensen, type vloer, benodigde laagdikte en het aantal vierkante meters dat ge√ęgaliseerd moet worden. Wij geven u graag een scherpe offerte en advies op maat voor uw specifieke situatie.

Wilt u meer weten over het egaliseren van uw tegelvloer? Neem dan gerust contact met ons op.